Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședintele Parlamentului European pune TUNURILE pe Victor Ponta: E vorba de pulverizarea pălincii de pe lângă cârnați și slană

pro romania
ponta

Vicepreședintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pașcu, ironizează transferurile din PSD către Pro România. Deranjat că presa a titrat că organizația Satu Mare a PSD a fost pulverizată după ce Ponta a transferat nu mai puțin de trei consilieri și un deputat la Pro România, Pașcu face mișto de situație pe Facebook.

"Liderul Pro România, Victor Ponta, a anunțat că trei consilieri județeni de la Satu Mare au trecut la Pro România. Mutarea vine la scurt timp, după ce deputatul de Satu Mare, Octavian Petric, a trecut la Pro România. Practic, în acest moment, Victor Ponta a pulverizat organizația PSD Satu Mare.”

Nu știu despre ce “pulverizare” o fi vorba, poate doar a palincii de pe lângă cârnații, slana și, eventual, boacele (sarmale) oferite protocolar marelui lider, aflat prin trecere prin urbe.

Căci Organizația PSD Satu Mare nu sta in trei consilieri municipali, după cum nu a stat nici intr-un deputat, fugit cu arme și bagaje in partiduletul respectivului mare lider, pt ca nu se mai “regăsește in valorile promovate de PSD Satu Mare”?!

Sa fim serioși și sa ne păstram simtul proporțiilor și al ... umorului!", scrie Ioan Mircea Pașcu pe Facebook.

Citește și: Klaus Iohannis UIMEȘTE după discuția cu Jean - Claude Juncker - Șeful statului mizează pe competența Guvernului Dăncilă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.