Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ó Istenem! Scandal în coaliție - Vice PNL, acuzații explozive: Ciolacu a promis UDMR autonomie, în schimbul susținerii la prezidențiale (VIDEO)

F. P.
pn psd pnl

Deputatul Adrian Cozma, președinte PNL Satu Mare și vicepreședinte al partidului la nivel național, îl acuză pe premierul Ciolacu de trădare. Liderul liberal susține că președintele social-democraților i-a promis lui Viktor Orban că va acorda autonomie pentru patru județe din Ardeal, în schimbul susținerii UDMR la alegerile prezidențiale. Cozma nu a prezentat dovezi în acest sens.

„S-a adeverit ceea ce eu spuneam acum patru luni, când a venit prim-ministrul [Viktor] Orban într-o vizită particulară. Domnul Ciolacu trebuie să ne spună ce a discutat cu dânsul și la ce a angajat România. A vândut România sau a vândut doar o parte din România? Iată că astăzi avem răspunsul. Informațiile pe care le aveam la acel moment s-au dovedit a fi adevărate. Domnul Ciolacu trebuie să ajute UDMR să câștige alegerile în patru județe, iar ulterior, când domnul Ciolacu ar ajunge președinte României - așa cum își dorește dânsul, eu nu-mi doresc asta, va acorda un statut de autonomie acestor județe”, a declarat Adrian Cozma, la Digi 24.

„Vreau un mesaj foarte clar pentru domnul Ciolacu: județul Satu Mare a fost, este și va fi pământ românesc. Asta trebuie să înțeleagă domnul Ciolacu și toți cei care astăzi au venit să gireze separatismul maghiar și să vândă județul Satu Mare”, a mai precizat deputatul PNL.

Adrian Cozma a repetat același mesaj și într-o emisiune la Antena 3, luni seara, senatorul Titus Corlățean, prezent în studio, catalogând afirmațiile colegului de coaliției drept „aberații”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.