Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreşedintele PNL continuă seria atacurilor: Vlad Voiculescu este nociv pentru guvernare. Fie mulțimea nenumărată, fără număr, de consilieri îl dezinformează

bugetul.ro
Ben Oni Ardelean

Vicepreşedintele PNL, Ben-Oni Ardelean, a cerut demiterea de urgență a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.  Ardelean a continuat bătălia cu Voiculescu și sâmbătă seara, în timpul protestelor din Capitală, când a intrat în direct la Realitatea TV și și-a nuanțat poziția. „Este nociv pentru guvernare”, a concluzionat Ardelean.

„Traversăm o perioadă foarte complicată. O perioadă în care trebuie să avem încredere în guvernare, pentru că altfel toate măsurile pe care Guvernul le ia în următoarea perioadă nu o să aibă nici o valoare. Sunt proteste după proteste. Eu chiar ce cred este că trebuie să terminăn odată cu pandemia, iar ca să terminăm cu pandemia trebuie să ținem cont de măsurile luate.  Aceste măsuri luate trebuie să aibă susținerea populației.

Păi cum să am susținerea populației când un ministru de genul acestui individ ia astfel de măsuri?! Nu poți! N-ai voie să faci o astfel de gafă monumentală: să scoți oameni în stradă noaptea și să-i muți dintr-un spital în altul că așa vor niște decidenți la nivel de USR-PLUS...

Nu înțeleg. Deci eu chiar nu înțeleg... Fie mulțimea nenumărată, fără număr, fără număr de consilieri onorifici pe care dânsul și i-a luat îl dezinformează și îl duc pe arătură și nu înțelege nimic... Ori probabil domnia sa nu este obișnuit să ia decizii, chiar nu înțeleg. La nivelul acesta chiar nu-ți permiți să faci gafe", a spus Ben Oni Ardelean, la postul Realitatea TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.