Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreşedintele PSD Giurgiu: 'Prin nimic nu se legitimează mai bine un primar în turul doi decât unul care a câştigat din turul unu'

vot

Vicepreşedintele PSD Giurgiu, senatorul Cristian Marciu, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că a votat împotriva iniţiativei legislative a USR ca primarii să fie aleşi din două tururi de scrutin pentru că nu se legitimează mai bine un primar în turul doi faţă de unul care a câştigat în turul unu, potrivit Agerpres.

Citește și: Rareș Bogdan se amuză pe seama Vioricăi Dăncilă: ‘Ce-i asta, Tom și Jerry?’

"Am votat împotrivă, ne-am opus iniţiativei USR ca alegerea primarilor să se facă în două tururi. Ne-am opus şi noi şi cei de la UDMR pentru că ideea este complet greşită. Prin nimic nu se legitimează mai bine un primar în turul doi decât unul care a câştigat din turul unu. Mai mult decât atât, în turul doi cei care sunt contracandidaţi se pot asocia între ei şi să-l eclipseze prin număr de voturi pe cel care a câştigat în turul unu", a afirmat senatorul Cristian Marciu.

Plenul Senatului a respins, miercuri, cu 33 de voturi "pentru" şi 47 "împotrivă", proiectul iniţiat de parlamentari USR privind alegerea primarilor în două tururi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.