Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul Capitalei îl atacă dur pe Nicușor Dan: A trecut un an degeaba!

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicusor Dan

Viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu (PNL), acuză joi „inerția administrativă” a primarului general Nicușor Dan.

„Calitatea serviciilor publice din București va crește doar dacă vom crește veniturile pentru oraș. Nu exista investiții fără bani! Nu putem furniza servicii publice de calitate, fără a genera venituri suplimentare. Soluțiile de creștere a veniturilor în București au reprezentat principala preocupare a mea, ca și viceprimar general în Primăria Capitalei. A trecut un an degeaba! Lipsa unei politici clare de a genera venituri suplimentare și inerția administrativă a primarului general ne-au determinat pe noi, reprezentanții PNL în administrația Bucureștiului, să acționăm!”, a scris viceprimarul Capitalei pe pagina sa de Facebook.

Liberalii spun că din veniturile din construcția de noi parcări Primăria ar putea încasa un milion de lei pe zi. Alți 500 de milioane de lei pe an ar putea proveni din venituri din patrimoniu dacă Bucureștiul ar atrage universități de renume, multinaționale și festivaluri internaționale.

„Consiliul General a pus la dispoziția primarului general, anul trecut, peste 5 milioane de lei pentru a elabora Planul Urbanistic General al Bucureștiului. Din păcate, NU a fost accesat niciun leu pentru a crea reguli clare și echitabile pentru urbanism. Nu vrem să mai asistăm pasivi la acest blocaj și cerem acțiune din partea primarului general: să deblocăm orașul. Nu ne permitem să ignorăm acest domeniu, nu ne permitem să pierdem venituri ce pot fi obținute din domeniul construcțiilor. Nu ne permitem să pierdem noi locuri de muncă. Primăria trebuie să vină cu reguli clare, nu cu blocaj”, a mai scris Bujduveanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.