Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul Capitalei îi cere lui Nicușor Dan să fie prezent la ședințele CGMB înainte de a-i jigni

clotilde armand nicusor dan

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a reacționat dur la criticile liderului USB, Nicușor Dan, cu privire la atmosfera de „miștocăreală” din cadrul Consiliului General al Municipiului București, arătând că acesta a avut o prezență foarte scăzută la dezbateri, fiind deci în imposibilitatea de a-și forma o opinie exactă cu privire modul în care se desfășoară ședințele de lucru.

„Nu îmi dau seama cum a stabilit domnul Nicușor Dan care este atmosfera din Consiliul General, pentru că dânsul este mai mult absent decât prezent la ședințe. Poate că dacă ar fi venit mai des, ar fi văzut că aici chiar se lucrează. Nu știu ce glume a auzit domnul Nicușor Dan, dar generalizarea domniei sale este jignitoare la adresa multor consilieri care chiar tratează cu seriozitate activitatea acestei instituții”, a declarat Bădulescu

Citește și: Călugăriţe pe schiuri, clipul care face ravagii: Măicuțele sunt din România / VIDEO

Pe de altă parte, viceprimarul a mai precizat că Primarul General nu și-a propus să „stăpânească” administrația bucureșteană, ci să o coordoneze în colaborare cu toate grupurile politice reprezentate în CGMB. „Am remarcat și modul în care domnul Nicușor Dan critică faptul că Primarul general nu ar „stăpâni” administrația. Din câte știu eu, doamna Primar General nu și-a propus să „stăpânească” administrația, pentru că dânsa nu se consideră „stăpâna” nimănui. Intenția domniei sale este de a coordona administrația bucureșteană prin prin colaborarea cu toate forțele politice”, a precizat viceprimarul.

Bădulescu a mai subliniat faptul că până în prezent consilierii USB au votat împotriva tuturor proiectelor dezbătute în cadrul CGMB, doar pentru faptul că vin din partea Primarului General, fără să țină cont de utilitatea lor pentru rezolvarea problemelor bucureștenilor. „Singurii care refuză în mod constant să participe la această colaborare sunt consilierii USB, în pofida faptului că doamna primar le-a solicitat de fiecare dată punctul de vedere înainte de a supune la vot un proiect de hotărâre. Dânșii votează împotrivă la toate proiectele, indiferent de conținutul acestora.”, a acuzat viceprimarul Capitalei.

Citește și: Cât a ajuns să coste un pachet de țigări Carpați

„Consider că această atitudine de „Gică contra” manifestată de liderii USB nu rezolvă în niciun fel problemele bucureștenilor. Îl invităm pe domnul Nicușor Dan în primul rând să fie prezent la ședințele Consiliului General, iar apoi să vină și cu variante de îmbunătățire a unor proiecte, nu doar să le respingă pentru simplu fapt că sunt propuse de doamna Primar General”, a mai spus Bădulescu.

Citește și: Au fost cultivate primele ciuperci în spațiu și care pot supraviețui pe Marte

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.