Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul Cristian Niculae desemnat de organizaţia municipală PSD candidat pentru Primăria Bistriţei

candidat

Viceprimarul municipiului Bistriţa, Cristian Niculae, a fost reconfirmat, joi seara, în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PSD, prin votul deschis al celor 308 delegaţi prezenţi la Conferinţa de alegeri, fiind desemnat, în acelaşi timp, candidat al partidului pentru fotoliul de primar al Bistriţei, potrivit Agerpres.

Niculae a preluat conducerea acestei organizaţii în urmă cu trei ani şi va fi cel pe care PSD îl va susţine la alegerile locale din acest an, în locul actualului primar social-democrat, Ovidiu Creţu, aflat la al treilea mandat.

Primarul în funcţie al Bistriţei nu a fost prezent, joi, la Conferinţa municipală de alegeri a PSD Bistriţa.

Liderul organizaţiei municipale le-a mulţumit delegaţilor pentru votul acordat.

Citește și: Cristian Tudor Popescu a explodat la adresa lui Moise Guran: Capacitate intelectuală scăzută

"Vă mulţumesc pentru încrederea pe care mi-o acordaţi, vă mulţumesc că sunteţi în fiecare zi alături de mine. V-am spus de nenumărate ori că simt sprijinul vostru zi de zi. Voi sunteţi cei care îmi daţi forţă să lupt mai departe. Nu vreau să ţin un discurs de învingător în seara aceasta, vreau să ţin acest discurs în iunie 2020", a spus Cristian Niculae.

La rândul său, preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, prezent la Conferinţa municipală de alegeri, a declarat că speră ca în acest an social-democraţii să câştige alegerile la nivelul municipiului, după ce anul trecut au pierdut atât la europarlamentare, cât şi la prezidenţiale.

"Bătaie am luat destul anul trecut, cred că e vremea să simţim din nou gustul victoriei şi vă provoc să vă pregătiţi pentru acest gust, care este foarte aproape. Sunt încrezător că acest lucru se va întâmpla", a spus Moldovan, adăugând că şi el va candida pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, funcţie pe care o deţine din anul 2012.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.