Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul din Suceava, Teodora Munteanu, va plăti 5.000 lei pentru motocicleta câştigată la Festivalul Bucovina Rockfest organizat în parteneriat cu Primăria

harley motocicleta electrica

Viceprimarul USR PLUS al oraşului Suceava Teodora Munteanu a anunţat că a hotărât să achite 5.000 de lei contravaloarea motocicletei second-hand pe care a câştigat-o la Festivalul Bucovina Rockfest, aflat la a treia ediţie şi care a fost organizat de Primărie în parteneriat cu Asociaţia Legio Phonix MC Suceava, potrivit news.ro.

„În seara zilei de 7 august 2021 am participat, ca în fiecare an, la festivalul Bucovina Rockfest, organizat de către Asociaţia Legio Phoenix MC Suceava, în condiţii impecabile.

Citește și: Stârnit de JUDECĂTORII ICCJ, fostul ministru Berceanu a dat `BOMBA`:`Bechtel...

Cu această ocazie a fost organizată tombola, la care am participat şi eu ca urmare a cumpărării tricoului festivalului. Numele meu a fost extras din urna cu sute de bilete de către băiatul solistului trupei «Urma» . Nu e un secret că particip la festivalurile rock, prietenii mei ştiu acest lucru.

Dacă sorţii s-au rostogolit către mine, am decis să achit contravaloarea acelui premiu, în sumă de 5.000 RON, iar banii sa fie direcţionaţi către Asociaţia ”Salvaţi Copiii Suceava” . Este o motocicletă second-hand şi voi avea mare grijă de ea”, a scris Teodora Munteanu, luni pe Facebook.

În luna iulie, la şedinţa Consiliului Local Suceava, întrunire condusă de Teodora Munteanu a fost luată decizia alocării sumei de 40.000 lei şi asocierea Consiliului Local Suceava cu Asociaţia Legio Phoenix MC Suceava pentru finanţarea şi realizarea acţiunilor de interes local cuprinse în proiectul „Festivalul Bucovina Rockfest”, aflat la ediţia a treia şi desfăşurat în intervalul 6-7 august pe platoul Cetăţii de Scaun a Sucevei, confomr newsbucovina.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.