Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul Gheorghe Nechita, batut cu o secure!

invaslui.ro
secure

Viceprimarul Gheorghe Nechita din comuna Ciocani a fost batut cu o secure de un localnic care isi scosese vacile la pascut pe o plantatie a primariei.

Nechita a fost alertat ca in zona in care se plantasera puieti de stejar, un localnic si-a scos vacile la pascut. Viceprimarul a mers imediat la fata locului unde a inceput sa faca fotografii pentru a le arata autoritatilor. Localnicul, cunoscut in sat pentru comportamentul agresiv, s-a enervat si l-a atacat pe Nechita cu o secure.

Viceprimarul a scapat cu un cucui in zona fruntii, mai multe vanatai la nivelul fetei si cu buza sparta. In plus agresorul i-a smuls aparatul de fotografiat si a fugit cu el.

"Noi ne-am străduit să obținem finanțare pentru a împăduri aceste teren care se erodează, iar el și-a adus vacile acolo ca să distrugă tot. A sărit la mine foarte nervos, m-a lovit cu securea în cap de mi-a făcut un ditamai cucuiul, m-a lovit cu pumnii de mi-a spart și buza. Noroc că am reușit să-l potolesc că doar nu era să-l las să mă omoare! Mi-a luat și aparatul foto cu care făcusem poze ca să am dovadă. I-au spus domnii de la poliție că trebuie să-mi returneze aparatul. Ce să-i fac!? Nu avea ce căuta cu vacile acolo”, a spus Nechita pentru estnews.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.