Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul Sectorului 2, ATAC la adresa Gabrielei Firea: Ar putea fi o soluție să fiu 'sectorian 2'

Primaria Sectorului 2
Dan Cristian Popescu

Dan Cristian Popescu, viceprimar PNL al Sectorului 2, sustine, referitor la informatiile furnizate de Gabriela Firea seara trecuta, potrivit carora Liviu Dragnea intentioneaza sa desfiinteze Capitala prin OUG, ca prefera sa fie "sectorian 2", acuzand edilul Capitalei ca nu a lasat nimic concret in urma.

"Tinând cont de faptul că doamna primar general a cheltuit 2 miliarde de euro, in 2 ani, fără să lase nimic concret în urmă, ar putea fi o solutie sa fiu 'sectorian 2'", a scris viceprimarul pe Facebook.

"Domnul Dragnea a anunțat, într-o ședință cu câțiva primari de sectoare că dorește să desființeze Bucureștiul. Că pe el îl deranjează atât de tare persoana mea și vede că nu are ce să-mi facă decât să mă suprime încât le-a spus că va pregăti o ordonanță de urgență prin care cele șase sectoare să devină orașe, să devină unități administrativ-teritoriale, ceea ce este anti-constituțional. Constituția nu se modifică prin ordonanță de urgență, decât dacă cineva consideră că țara noastră nu mai este una democratică. (...) Eu șitam că se poate modifica doar prin referendum. Acum câteva zile a zis că este în pregătire textul ordonanței de urgență prin care practic Primăria Capitalei ori să se desființeze, ori să devină o instituție decorativă, iar cele șase sectoare ale Capitalei să capete statutul de oraș, împărțind atât patrimoniul, cât și bugetul, cu personalitate juridică. (..) Imaginați-vă cum ar fi să ne întâlnim cu cineva. Tu ce ești, de unde provii? Unul spune eu sunt ieșean, altu eu sunt arădean, eu sunt constănțean...Tu ce ești? Eu sunt sectorian 2. Cam ceva de genul acesta dorește domnul Dragnea doar ca dorește să mă anihileze în totalitate", a declarat Gabriela Firea la RomaniaTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.