Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul Timișoarei a RĂBUFNIT după ce concediul său paternal a devenit PUBLIC: S-a spus la Radio Erevan

Orasul Timisoara
Ruben Latcau

Viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău, a izbucnit după ce informația că și-a luat concediu paternal a devenit publică. Lațcău a scris pe Facebook în care dă explicații. Acesta spune că nu va sta doi ani în concediu paternal, ci doar două săptămâni, așa cum prevede legea.

"Eram în ședințe azi când au început să curgă telefoanele de la presă. E adevărat că plec 2 ani în concediu de paternitate, pentru că așa s-ar fi spus la Radio Erevan? Da, sunt tatăl unui băiețel de câteva zile. Nu, nu stau în concediu de paternitate 2 ani, ci 15 zile, cum zice legea.

Citește și: Ministrul Muncii a făcut ANUNȚUL: ce se întâmplă cu pensiile speciale din România

Adam s-a născut în ziua în care Dominic Fritz a primit testul pozitiv pentru Covid-19. Două vești care în decurs de câteva minute mi-au dat peste cap calendarul. Am preluat imediat atribuțiile de primar al Municipiului Timișoara, am stat la birou de dimineață până în miez de noapte, chiar și duminică. Mi-am ținut băiatul în brațe mult prea puțin.

Dominic Fritz a revenit la birou și acum pot să fiu acasă cu Adam și să-mi susțin soția în această perioadă grea, dar minunată, pentru o familie. Sunt primele zile ale copilului meu și vreau să le petrec cu el. Pentru el m-am înhămat la tot acest efort politic și administrativ de schimbare a orașului în bine.

Și vreau să spun și ce fel de soț și tată sunt și vreau să fiu cât voi trăi, unul responsabil care se implică în creșterea copilului. Așa sunt acasă, așa sunt și în Primărie.

Că voi pleca într-un concediu de 15 zile le-am spus marți, consilierilor locali, în ședință. Le mulțumesc consilierilor care sunt și corespondenți la Radio Erevan și au transmis informația falsă și ridicolă că mi-am luat concediu de paternitate 2 ani.

Evident că voi avea cu mine laptopul și telefon și că îmi voi continua ședințele și planurile, așa cum am făcut-o chiar și în zilele de Crăciun. Nimic nu se oprește în loc", scrie Lațcău pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.