Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul Zalăului îl dă în judecată pe prefect

Viceprimarul Zalaului il da in judecata pe prefect

Viceprimarul Zalaului il da in judecata pe prefectViceprimarul municipiului Zalău, Claudiu Bîrsan, îl va acționa în judecată pe prefectul județului Sălaj, Ionel Ciunt, pe motiv că a amânat, în favoarea PSD, mai bine de un an de zile, numirea sa în funcție, deși Consiliul Local dăduse o hotărâre în acest sens încă din luna august a anului trecut.

Săptămâna trecută Curtea de Apel Cluj s-a pronunţat definitiv  în dosarul Prefectură versus Consiliul Local Zalău, dându-i dreptate lui Bîrsan. Ca urmare, Daniela Coța a pierdut funcția de viceprimar. Acum Claudiu Bîrsan așteaptă să intre în posesia motivării Curții de Apel Cluj pentru a-l putea da în judecată pe prefectul Ionel Ciunt.

„Consider că aceia care au greşit în această situaţie trebuie să răspundă pentru acest lucru. Aşteptăm şi motivarea hotărârii de către Curtea de Apel, şi în funcţie de aceasta voi lua o hotărâre în privinţa modului în care voi solicita angajarea răspunderii juridice a celor ce au greşit. Cert este că îi voi acţiona în instanţă pe cei care au amânat punerea în aplicare a unei hotărâri care luată printr-un vot democratic. Din păcate, conducerea Instituţiei Prefectului a devenit vârful de lance al PSD în competiţia politică locală. Dar pentru aceste abuzuri, într-un fel sau altul, veţi plăti domnule Ciunt! Va fi un demers personal, care nu va implica nici instituţia unde îmi desfăşor acum activitatea, nici partidul din care fac parte, dar acest demers va porni în primul rând de la ideea că ceea ce s-a întâmplat nu trebuie să devină un precedent care s-ar putea dovedi periculos pentru buna funcţionare a instituţiilor administraţiei publice locale, iar acest lucru cred că se poate produce prin angajarea răspunderii celor care au abuzat în acest caz de dreptul lor”, a declarat Claudiu Bîrsan, citat de Graiul Sălajului.

Sursa foto: Graiul Salajului

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.