Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Angelescu, despre instalarea lui Daniel Pancu - Toți rapidiștii l-au dorit președinte

Daniel Pancu

Principalul acţionar al clubului de fotbal FC Rapid, Victor Angelescu, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că toţi rapidiştii şi-au dorit ca Daniel Pancu să ocupe funcţia de preşedinte al clubului, precizând că fostul antrenor nu a semnat deocamdată contractul, dar termenii acestuia sunt agreaţi de ambele părţi.


"Vom avea discuţii cu Daniel Pancu, va veni la Rapid, dar nu a semnat încă un contract. Dar este agreat de ambele părţi. Când îl vom semna, vom anunţa. El vrea să rămână, noi vrem fel, urmează să vorbim şi să semnăm. Nu cred că e o singură persoană care să fi avut un rol determinant ca Daniel să fie preşedinte, toată lumea de la club şi-a dorit acest lucru, şi suporterii au avut un rol important, toţi rapidiştii. Toată lumea a vorbit cu el şi până la urmă a rămas. Toţi am contribuit la rămânerea lui", a declarat Angelescu.

El este convins că Pancu se va adapta la noua funcţie: ''Eu sunt convins că Daniel Pancu se va adapta la noua funcţie la Rapid, a mai avut funcţii oficiale şi înainte de a fi antrenor''.

Daniel Pancu (42 de ani) a fost înlocuit în luna martie din funcţia de antrenor al echipei Rapid, ca urmare a rezultatelor slabe din primele trei etape de la reluarea campionatului Ligii a II-a, postul fiind preluat de Dan Alexa.

El urma să-şi continue activitatea în cadrul clubului, după cum anunţa conducerea la acea vreme, responsabilităţile lui urmând să fie anunţate ulterior.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.