Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Becali şi Gică Popescu au vrut să bage bani în televiziune: Cu ce politician se aliaseră

gica popescu Inquam Photos

Ies la iveală noi dezvăluiri despre doi condamnaţi celebri din Dosarul Transferurilor. Victor Becali şi Gică Popescu ar fi plănuit o afacere de milioane de euro cu fostul primar din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan Pinalty.  Cei doi ar fi încheiat un precontract cu societatea care deținea Giga TV, televiziunea lui Gheorghe Ștefan, pentru o investiție de trei milioane de euro.

Citește și: Kylie Minogue este aproape de a deveni PRINȚESA Marii Britanii: Cu cine se iubește vedeta

Dezvăluirea îi aparține lui George Harabagiu, fostul manager de proiect al stației, citat de paginademedia.ro. Cei doi urmau să investească 3 milioane de euro la televiziunea deținută de fostul patron al Ceahlăului Piatra Neamț, iar postul avea o țintă de rating de 6 puncte în primii ani de funcționare.

Citește și: Starleta Pamela Anderson cere AZIL, în Franța, pentru iubitul său, un personaj CONTROVERSAT

Precontractul semnat în 2012 între cei doi și societatea care deținea postul de televiziune, prevedea "preluare de părţi sociale pentru suma de 3 milioane de euro, cu condiţia deţinerii a şase puncte de rating, ce urma să fie realizat în 3 ani". George Harabagiu a vorbit despre acest subiect la termenul din procesul CNA, în care este judecat modul în care s-a retras și apoi s-a redat licența postului Giga TV, precum și o serie de reclamații presupuse a fi false, dar care au dus la amendarea unor posturi TV. Printre inculpații din dosar se numără și Victor Hrebenciuc şi Gheorghe Ştefan, însă cei doi și-au recunoscut faptele de bună voie și beneficiază de procedură simplificată, mai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.