Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu anunță că RTV a fost amendată de CNA, în cazul Iulia Marin: Mă lasă rece presiunile/ Update Amenda va fi contestată

Romania TV
Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu anunță că România TV a fost amendată cu 100.000 de lei de către CNA pentru două emisiuni pe care le-a făcut după ce jurnalista Iulia Marin, care muncea în cadrul Libertatea s-a sinucis. Aceasta a dezvăluit detalii despre boala de care suferea și a făcut public faptul că a încercat de mai multe ori să se sinucidă, fiind diagnosticată cu depresie și bipolaritate.

Ciutacu spune că nu va ceda la presiuni

"100.000 lei amendă, pe bază de percepții, păreri personale și opinii. Fiindcă punem întrebări. Rar am văzut/trăit o asemenea mizerie. Dacă mă întreabă cineva pe mine, partea direct vizată, e obligatoriu să cerem reanalizarea cazului și, în funcție de răspunsul primit, să contestăm în instanță sancțiunea. Dat fiind că radiodifuzorul, adică Romania TV, nu realizatorul, adică eu, e amendat, decizia nu e la mine. Dar o intuiesc. Numai că altcineva trebuie s-o anunțe.

Vremea capetelor plecate și a falsei amabilități reciproce a trecut. Mă lasă rece presiunile, apelurile publice, strângerea de semnături la găleată și folosirea lor pentru execuția noastră în general și a mea în particular", scrie Ciutacu pe Facebook.

UPDATE

România TV ca contesta amenda

România TV va contesta amenda primită de la CNA. Ancheta privind moartea jurnalistei Iulia Marin nu se va opri iar romanii vor afla curând circumstantele în care jurnalista s-a stins din viaţă prematur, la cea de-a patra tenativă de sinucidere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.