Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, AUDIAT după dezvăluirile lui Sebastian Ghiță / UPDATE

victor ciutacu

Realizatorul Tv Victor Ciutacu s-a prezentat vineri dimineață la sediul IGPR pentru a fi audiat ca martor într-un dosar de abuz în serviciu. Audierea are loc după fuga și dezvăluirile lui Sebastian Ghiță.

ALERTĂ Jurnalişti ai România TV sunt chemaţi la Poliţie: 'Ne cheamă ca să dea cu ouă în noi'

„Se referă la calitatea de martor într-un dosar de abuz în serviciu, neprecizat cine este suspectul de abuz în serviciu și care e fapta pe care ar fi comis-o. Din câte am înțeles este un dosar in rem, momentan fără făptaș, doar cu o faptă, dar nu știu exact la ce se referă, cu excepția faptului că este dosarul în care a fost audiat și domnul Traian Băsescu. Constat că ne bântuie destinul comun, ne întâlnim sau suntem pe cale să ne întâlnim și la audieri la Parchetul General. Habar n-am unde este Sebastian Ghiță. Nu suntem atât de intimi încât să-mi mărturisească mie intenția lui de fugă sau de lupta cu sistemul. Habar n-am cum au ajuns înregistrările alea și dacă se uită cineva pe orele de difuzare, cel puțin în emisiunile pe care le-am moderat eu, va constata că toate au intrat nu de la fix cum faci când ai marfa pregătită. Deci apăreau în timp ce eu eram în direct. Lucru care constat acum că o să-mi prindă bine.”, Victor Ciutacu.

Omul de afaceri Sebastian Ghiță a dispărut în 19 decembrie 2016.  După dispariție, România TV a început să transmită înregistrări cu Sebastian Ghiță, care au dus la trecerea în rezervă a numărului doi din SRI, Florian Coldea și la audierea lui Traian Băsescu la Parchetul General, acolo unde a fost deschis un dosar în urma înregistrării unei convorbiri cu fostul președinte despre intervenția în justiție.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.