Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu sare la gâtul lui Cătălin Tolontan: 'Dacă-ți pare așa rău pentru dileala cu Musk la Bran, donează banii încasați din publicitate'

Radu Pop
victor ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu consideră că Libertatea ar trebui să doneze unui azil de bătrâni banii din publicitate încasați pe articolele cu prezența lui Elon Musk la Bran, după ce Cătălin Tolontan le-a cerut scuze cititorilor pentru informațiile false publicate.

„Tolontan prezintă scuze cititorilor Libertății pentru dileala cu Musk la Bran. Cătăline, dacă-ți pare așa rău, donează banii din publicitate încasați pe articolele cu tăticul Tesla unui azil de bătrâni și zi-le colegilor tăi că au muncit fără nici un folos financiar două zile. Altfel, te-ai mai scuzat gratis și după mamuții radioactivi care făceau mină de uraniu din Piata Victoriei. Și atunci ai promis, ca și acum, că nu mai faci…P.S. M-am săturat ca de mere acre de băieții buni ai clasei care merg cu turma la bagabonțeală și după aia dau vina pe anturaj”, spune Ciutacu, luni, pe Facebook.

Reacția vine după ce coordonatorul editorial al Libertatea, Cătălin Tolontan, și-a cerut scuze pentru știrile publicate despre prezența lui Elon Musk la petrecerea de Halloween de la Bran:

„Libertatea își cere scuze publicului său, dar și celor care au preluat informația de la noi, pentru că s-a hazardat publicând sâmbătă anticiparea potrivit căreia Elon Musk ar urma să sosească duminică seara în țară. Nu ne-am bazat doar pe MediaFlux, colegii care lucrau în tura de sîmbătă au sunat și au obținut o confirmare de la organizatori. Dar, conform regulilor nostre, era insuficient. Filtrele redacției au fost încălcate. Nu este vina surselor pe care le-am citat, ci doar a noastră, pentru că nu am fost mai scrupuloși în a analiza și verifica informația. Faptul că, mai apoi, nu am afirmat și că Elon Musk a ajuns în țară, nu ne scuză eroarea inițială”.

Pe aceeași temă: MAI spune că Elon Musk și Angelina Jolie nu au luat parte la petrecerea de la Castelul Bran

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.