Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu: Dacă venea unul la mine cu o hârtie ca a lui Vlăduț Magicianu' îi dădeam un șut în cur pe scări

ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu susține că documentul publicat de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, prin care arată echivalarea studiilor, este ”o jignire pentru toți cei care au făcut școala pe bune” și dacă el ar fi văzut pe cineva la interviu cu o astfel de hârtie i-ar fi dat un șut în fund pe scări.

Citește și: Inginerul din reportajul Recorder a rămas fără loc de muncă. Șeful numit politic stă pe același scaun/ Chelnărița a demisionat

”Deci Vlăduț Magicianu' a produs o hârtie care-i dă și facultatea, și masterul la pachet? Una cu tot cu doctorat inclus n-aveau ăia în ofertă? Mi-e silă să o postez, dar, dacă venea unul la mine cu așa ceva în vederea angajării, îi dădeam un șut în cur pe scări și îl întrebam unde se grăbește. Chestia aia e o jignire pentru toți cei care au făcut școala pe bune, aici sau oriunde pe planetă.

Nu mai zic că răspunsul Ministerului Educației de la noi, cel cu privire la așa-zisa echivalare a studiilor, emis când gagiul era deja șef de cabinet al unui ministru plin în România, conține ditamai virgula între subiect și predicat...”, scrie Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.