Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

V. Ciutacu, despre subiectul centrelor de bătrâni: 'Da, e subiect! Da, e execuție politică. Făcută ca la carte!'

Radu Pop
victor ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu susține că subiectul centrelor pentru vârstnici e unul de interes, însă precizează că e și o „execuție politică” făcută „ca la carte”.

„Au prins-o liftele spurcate rezist pe Firea la inghesuiala si dau in ea ca surdu-n tobe. Au iesit din smarcuri toate creaturile bizare. Pana si Magicianul graieste si nu la vorbitor. Au uitat ca orasul face frigu-n case iarna si vara se spala cu apa rece de izvor. Nu mai conteaza ca ne mananca sobolanii si ca maine-poimaine dam in difterie. Nici ca expertul care revolutiona traficul s-a pierdut prin New York. Meciul e sa nu iasa iar Gabi primarita, sa ramana Nicusor. Asta-i miza. Ii freaca grija de chinurile batranilor si de ororile din azilele groazei, extrem de reale, cum ma preocupa pe mine diferendul dintre Dominicana si Haiti. Da, e subiect, da, e revoltator, da, e nevoie de raspunsuri si, da, e executie politica. Facuta ca la carte”, a spus Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

Context

Judecătorii de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București au dispus arestarea preventivă a 4 inculpați, arestarea la domiciliu a 11 inculpați, măsura controlului judiciar față de 6 inculpați, pentru o perioadă de 60 de zile și continuarea cercetărilor cu 3 inculpați în stare de libertate.

Pe de altă parte, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au formulat contestație față de încheierea prin care s-a dispus măsura arestului la domiciliu, controlului judiciar și continuării cercetărilor cu inculpați în stare de libertate.

Mai multe descinderi au avut loc marți la trei cămine de bătrâni din Voluntari și Ilfov, unde au fost găsiți aproximativ 100 de vârstnici umiliți, flămânzi, neîngrijiți și lăsați în mizerie. Anchetatorii spuneau că este vorba despre un grup infracțional organizat a obținut un profit de peste 5 milioane de lei cu aceste azile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.