Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, după ce mai mulți angajați de la Digi 24 au amenințat cu DEMISIILE: 'Se revoltă în pungă, precum coiotul din desenele animate'

Victor Ciutacu mesaj 3

Este scandal mare la Digi 24, după ce angajații postului de știri s-au plâns că nu au primit prime de Crăciun! Mulți dintre ei spun că sunt deciși să demisioneze, așa cum a relatat, în exclusivitate, STIRIPESURSE.RO.

Jurnalistul Victor Ciutacu a comentat revoltat de la Digi 24 și le pune în vedere concurenților săi că primele nu sunt o obligație a angajatorului, ci o recompensă a performanței, adică a audiențelor, în acest caz.

Citește și: Este oficial! Taxa pe lăcomie a apărut în Monitorul Oficial

”Se revoltă în pungă, precum coiotul din desenele animate, angajații "de dreapta". Pentru ei, prima e un drept, o obligație a managementului, nu un beneficiu sau o recompensă pentru performanță. Așa e când habar n-ai cum se produce banul. Mult-puțin, ești obișnuit să vină. De unde? Marele Manitu știe. Copii, înainte de toate, exerciții de demnitate nu se fac sub anonimat. Ieși, bombezi pieptul și anunță că pleci. La CNN, la Euronews, la France 24, că ești bun, ai cotă, nu suporți împilarea și nici nu te murdărești să te cobori la televiziunile care nu au un public atât de ridicat calitativ ca al tău. După aia, semnezi contracte cu obligație de rating și cu bonusuri de performanță. Ca să știi de ce și de unde (nu) vine mormanul. Și, după aia, te uiți de sus la concurență. Până atunci, însă, înghiți, tragi ca un câine și privești în sus spre gleznele ălora care chiar trăesc din încasări. Hai, vă pup, mă duc să fac niște audiență...”, e mesajul lui Victor Ciutacu.

Citește și: Atenție, români! Programul ‘Prima Casă’ continuă și în 2019 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.