Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, după decizia justiției care a uimit întreaga lume: Rămânem singura țară care s-a pișat pe statuie

ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu remarcă, cu un gust amar, faptul că în Spania, marii jucători de fotbal primesc înschisoare cu suspendare pentru fraude financiare, ultimul caz fiind cel al lui Cristiano Ronaldo, în timp ce în România Gică Popescu a făcut închisoare tot pentru fraude financiare.

Citește și: ALERTĂ Codrin Ștefănescu anunță că Liviu Dragnea e gata de o decizie FĂRĂ PRECEDENT: 'Va crea foarte multe ecouri'

”Astăzi a venit vestea. Avocații lui Cristian Ronaldo s-au înțeles cu Fiscul spaniol. Megastarul fotbalului mondial va lua doi ani cu suspendare pentru o evaziune fiscală de 14,7 milioane de euro. În plus, dă banii înapoi și plătește o amendă. La fel s-a întâmplat și cu Lionel Messi. Și continuă să se întâmple, spre exemplu, cu Luca Modrici, ultimul Balon de Aur. La noi, în țara luptei perene împotriva corupției, nu s-a putut. Noi ne-am pișat pe statuie. Suntem mai speciali. Am postat, întru (re)aducere aminte, o bucată sănătoasă din unicul interviu dat, după prima fază a procesului, pe această temă, de Gică Popescu. A fost, o spun retrospectiv, poate cel mai greu interviu pe care l-am făcut. Dintr-o serie care, cu toată dragostea și stima pentru cei care încearcă s-o imite, rămâne irepetabilă.”, scrie Victor Ciutacu, pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.