Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, după DEZVĂLUIRILE CULISELOR care au făcut-o câștigătoare pe Laura Codruța Kovesi: 'Distinsa doamnă Vălean a votat, după denunțul de la DNA'

Victor Ciutacu mesaj

Laura Codruța Kovesi a convins ambele comisii ale Parlamentului European, CONT și LIBE, că este cea mai bună pentru șefia Parchetului European. Însă, votul a fost surprinzător pentru multi europarlamentari, pentru că reprezentantul Franței era favorit. Însă, cum s-a ajuns ca fosta șefă DNA să dea peste cap toate pronosticurile?

Singurul liberal membru în Comisia LIBE este Traian Ungureanu, însă din cauza faptului că mai mulți eurodeputați au lipsit, au participat, în calitate de supleanți, europarlamentarii PNL Cristian Bușoi, Siegfried Mureșan, Marian-Jean Marinescu și Adina Vălean, potrivit unor surse politice.

Citește și: Reacția PSD cu privire la victoria lui Kovesi. Ce s-a spus

Victor Ciutacu a comentat votul oferit de soția lui Crin Antonescu, după ce au fost anchetați de DNA în urma unui denunț depus la unitatea din Ploiești.

”Aș dori să se consemneze, întru eternitatea consecvenței, că distinsa doamnă Vălean, soția ilustrului domn Antonescu, amenințător cu ruperea USL când colegul și camaradul domn Ponta o propunea pe doamna Kovesi șefă la DNA împreună cu dictatorul domn Băsescu, a votat azi cu entuziasm în Comisia LIBE. Pentru profesionista doamnă Kovesi, evident, care a girat dosarul de la DNA Ploiești în care familia Antonescu/Vălean era denunțată că ar fi primit un apartament șpagă de la un magnat”, e mesajul lui Victor Ciutacu.

Citește și: Gigi Becali reacționează! Ce are de spus după acuzațiile de ultraj .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.