Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, IEȘIRE ACIDĂ după ce Vlad Voiculescu a RENUNȚAT la funcția de viceprimar: Sper ca bucureștenii să fie mulțumiți cu ȚEAPA

evelinapauna.ro
ciutacu

Vlad Voiculescu, al cărui nume este vehiculat pentru preluarea portofoliului Sănătăţii în viitorul Guvern PNL-USR PLUS-UDMR, a renunţat la funcţia de viceprimar al Capitalei pe care ar fi urmat să o ocupe şi a cărei preluare a fost tergiversată din cauza unor contestaţii în instanţă, scrie News.ro.

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat rapid la veste și a comentat acid decizia lui Voilescu.

Citește și: Poliția din Timișoara, LIPSITĂ de CONTROL în fața MIGRANȚILOR: SUTE dintre ei au cuclușuri iLEGALE în centrul Timișoarei

"Sper că toți bucureștenii care au votat ca înecații să ajungă Vlăduț Magicianul vicele Salvatorului sunt mulțumiți cu țeapa luată. Era să scriu înșelăciune, dar ăștia-s prea-curați și o fac exclusiv pentru binele poporului. Altfel merg donațiile pe oengheu când ești ministru. Ca să nu mai vorbesc despre atât de necesarele importuri de de toate .

P.S. Sper că-și ia și cameramanul înapoi. Îl așteaptă Oscarul. După care scrie Cărtărescu o carte despre el. Și ia Nobelul".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.