Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, ieşire FURIBUNDĂ la adresa protestatarilor #Rezist: 'Continuaţi, proştilor...'

victor ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a lansat, pe Facebook, un atac dur la adresa protestatarilor care contestă modificările aduse Legilor Justiţiei. Ciutacu le semnalează manifestanţilor #Rezist că toţi greii care au fugit din ţară înaintea unei condamnări, au făcut-o în baza Codurilor aflate în vigoare. "Alea meșterite de Bica și trecute de Boc, la cererea lui Băsescu", susţine jurnalistul.

"Tefeleilor haștagieni, Mazăre, Popoviciu, Ghiță și toți cei care o taie grandios din țară ca să nu-i (mai) ia Miliția și să ispășească secolul de pedepse la pandaimos o fac în baza Codului Penal și a celui de Procedură Penală. Alea meșterite de Bica și trecute de Boc, la cererea lui Băsescu, fără nici o dezbatere publică, prin asumarea răspunderii guvernamentale, în Parlament. Da' voi ziceți că-s bune legile și ieșiți în stradă ca să nu le schimbe Dragnea, Iordache și Nicolicea. Ce să zic? Continuați, proștilor...", scrie jurnalistul pe Facebook.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, făcut 'PRAF' după aprobarea bugetului: 'A devenit solidar cu Dragnea, Tudose şi Tăriceanu' .

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.