Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu îi face praf pe liberali: Infamia unor agramați!

Jurnalistul Victor Ciutacu îi critică pe liberali pentru faptul că au încercat să-l impună la ICR pe Iulian Tănase, cel care s-a făcut remarcat în campania electorală prin susținerea directă a lui Klaus Iohannis.

”Liberalii îl acuză pe fostul lor coleg de partid Radu Boroianu că nu ar fi suficient de intelectual pentru a prelua conducerea ICR și că vânează cu disperare sinecuri. Pe care i le oferă PSD, ca să-l țină aproape pe Călin Popescu Tăriceanu. Dincolo de infamia ca niște agramați să analizeze nivelul de erudiție al, totuși, unuia dintre cei mai cultivați oameni care le-au călcat pragul partidului, haideți să vedem ce-l califică și pe omul pe care l-au propus ei, scriitorul Iulian Tănase, trecut prin pretigioasele instituții de cultură Cațavencu și Kamikaze.

"Îl susțin pe Klaus Iohannis la președinția României pentru că îmi inspiră încredere și speranță. Îl susțin pentru că vorbește puțin și face mult. Șomajul în Sibiu este, practic, inexistent. Mi-ar plăcea ca România să devină un Sibiu mai mare.

Îl susțin pe Klaus Iohannis pentru că el este, de fapt, un foarte bun român, care se poate legitima prin fapte, nu prin niște simple vorbe care trîmbițează mîndria de a fi român. Îl susțin pe Klaus Iohannis pentru că, structural, se situează în afara modelului de politician cameleonic și locvace. Klaus Iohannis este făcut dintr-un alt aluat decît cel din care a dospit și a crescut actuala clasă politică. Nu și-a falsificat trecutul, nu și-a mistificat biografia și CV-ul. Klaus Iohannis l-ar putea medita la cinste și seriozitate pe contracandidatul său, deficitar la aceste materii. Îl susțin pe Klaus Iohannis pentru că alternativa la «România lucrului bine făcut» este «România furtului bine făcut»”.

P.S. La ICR e (sau ar trebui să fie) despre management, nu despre viață și operă”, scrie Victor Ciutacu.

Citește și: Senatul a DECIS: ICR are un nou șef. Tăriceanu s-a impus

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.