Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu îi răspunde lui Mircea Negulescu: 'Vin și filmăm oriunde vreți. Inclusiv în celula cu violatori de la Câmpina, dacă vă inspiră'

victor ciutacu

Victor Ciutacu îi răspunde fostului procuror DNA Mircea Negulescu care îl acuza de lipsă de imparțialitate recunoscând că îl detestă sincer pe fostul procuror, sfătuindu-l, ironic, să se adreseze instanțelor de judecată dacă e nemulțumit, după anumite imagini prezentate de România TV.

„Îmi scrie domnu' Negulescu, prin intermediari. Are dubii privind imparțialitatea mea. Eu n-am deloc. Sunt profund parțial. Și o recunosc. Spre exemplu, vă detest sincer, domnu' procuror. Pentru că, folosindu-vă de instrumente represive și având apucături de torționar, ați distrus vieți, ați frânt destine. Cât despre revelațiile tardive cu Ghiță și Cosma, nu par a vă ajuta la nimic. Sunteți out! În privința drepturilor care v-ar fi fost încălcate, vă sfătuiesc să vă adresați instanței de judecată. Sper că nu v-ați pierdut încrederea în justiție.

P.S. Dacă aveați sângele cu care vă lăudați, acceptați măcar una dintre invitațiile mele repetate la un interviu. Sunt cel mai bun din țară la asta. V-ar fi fost mai de folos decât lamentările astea de persecutat. Propunerea mea rămâne valabilă. Vin și filmăm oriunde vreți. Inclusiv în celula cu violatori de la Câmpina, dacă vă inspiră” a postat Victor Ciutacu pe pagina sa de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.