Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu l-a luat iar la țintă pe CTP, care comenteză orice și se ia de oricine: 'Ajunge el și la Thomas O’Malley din Pisicile Aristocrate'

ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu l-a luat din nou la țintă pe Cristian Tudor Popescu, cel care intervine pentru a-și spune părerea atunci când în spațiul puvblic apare câte un scandal.

"Dupa ce s-a certat cu Dancila vie, cu Maradona mort si cu spirtul Mona, CTP se ia cu ai lu’ Sosoaca si cu Coltescu. Ajunge el si la Thomas O’Malley din Pisicile Aristocrate", a scris, pe Facebook, Victor Ciutacu.

Citește și: Cozmin Gușă dă vina pe Traian Băsescu, pentru eșecul PMP de la alegeri! ‘Băse cel vinovat’

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu nu a ratat momentul și a comentat scandalul de rasism provocat de Sebastian Colțescu. CTP l-a atacat pe Sebastian Coltescu, dupa ce oficialul brigazii de arbitri de la meciul PSG - Basaksehir l-a facut 'negru' pe antrenorul secund al echipei oaspete.

"Nu as vrea sa mai vorbesc despre fotbal. Am facut-o recent despre Diego Maradona si mi-a ajuns… Pentru ca insisti si pentru ca nu e vorba doar despre sport, o sa iti explic ce s-a intamplat aici.

A-l acuza de rasism pe acest domn Colțescu e prea mult si prea nobil pentru persoana lui. E vorba de meltenism, de ghiolbănie! El este un cetatean al Romanichii, nu al Romaniei.

Ceea ce numesc oficialii occidentali sau politicienii rasism este pura ghiolbanie a acestui personaj. Pe deasupra, este nedumerit, ca si destui alti cetateni ai Romanichii, de ce se intampla aceste lucruri acum, de ce se face atata zarva, de ce tot tapajul acesta… In mintea lui, se gandeste.

Inteleg ca exista o scuza ca nu ar fi putut sa identifice jucatorul altfel… Cum sa nu poata identifica un arbitru un membru al unei echipe? Cum sa nu-l poata identifica altfel decat folosind expresa?", a spus CTP, pentru ProSport.

Jurnalistul l-a criticat pe Coltescu si pentru faptul ca a ales sa vorbeasca in limba romana si nu il limba engleza la o partida oficiala din Champions League:

"Este inacceptabil sa nu ai cultura, indiferent de convingerile tale si indiferent daca esti un ghiolban in Romanica, nu in Romania, de adresare si de identificare! Vorbim totusi despre un arbitru de Champions League! Esti obligat sa ai aceasta minima cultura.

Citește și: Kamara intervine sarcastic în scandalul acuzației de rasism asupra lui Colțescu: Sunt component al trupei Alb Negru. Oare am voie să mai spun așa?

Sa va mai spun ceva. Ati observat ca el a vorbit romaneste, nu a vorbit in engleza sau franceza? De ce? Turca nu ii puteam cere sa o cunoasca, dar engleza e o limba oficiala si e limba utilizata in UEFA Champions League. Chiar si cei de la Basaksehirspor i s-au adresat lui in engleza.

De ce a vorbit romaneste? Pentru ca s-a gandit ca nu va intelege nimeni. In subconstient a crezut ca vorbind in limba lui si a lui Hategan nu il va auzi nimeni si nu il va intelege. A vrut sa se ascunda. Asta este povestea acestui episod", a mai spus CTP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.