Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, mesaj dur împotriva 'influencerilor' din București: 'Se circulă mai rău ca pe vremea lu' Firea'

evelinapauna.ro
ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu critică atitudinea persoanelor publice care nu vor să observe faptul că viața în București nu e mai bună de când Nicușor Dan a preluat Primăria.

„Influencerilor, in Bucuresti se circula mai rau ca pe vremea lu’ Firea, se respira mai greu ca pe vremea lu’ Firea, se traieste mai rau si mai salbatic ca pe vremea lu’ Firea, da’ toti taceti ca cacatii-n tufe. E o liniste asurzitoare pe aici. Va mai hraniti din lesul Dancilei, cat sa nu muriti de foame. Daca nu sunteti chiar toti plecati pe spaga in Egipt - ca aia mai smecheri au prins Dubai, Maldive, hai, Zanzibar - inseamna ca nu aveti buget de cheltuit sa-l injurati pe Nicusor. Si ciubucariti la foc moale, cat sa nu vi se usuce matele de foame, de regula din Iflov, pe spatele alora care traiesc, muncesc si platesc impozite in Bucuresti. Orasul ala de care ati fugit prin noile paradisuri ecologiste, dar caruia aveti pretentia sa-i impuneti administratorii si regulile”, a spus Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Victor Ciutacu, după numirea Vioricăi Dăncilă consilier al guvernatorului BNR: Sper că își pune Mugur eoliene în vie la Drăgășani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.