Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu NIMICEȘTE Guvernul Orban: Sunteți cel mai sinistru regim politic de la al lui Ceaușescu încoace

ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu s-a dezlănțuit la adresa Guvernului României. Sunteți cel mai sinistru regim politic de la al lui Ceaușescu încoace, acuză Ciutacu, după ce, ieri seară, autoritățile au raportat un lot de 13 morți de coronavirus, care decedaseră în ultimele șapte zile.

Citește și: O tânără BOLNAVĂ de COVID-19 s-a DEZLĂNȚUIT din spital: De patru zile, ocup un pat DEGEABA în spital, fără simptome

"Ați ajuns să ascundeți morți, bă! Și să urați condoleanțe. Sunteți cel mai sinistru regim politic de la al lui Ceaușescu încoace. V-ați ridicat cinic pe morții de la Colectiv, vă scufundați patetic cu morții de Coronavirus agățați de gât. Nici acum nu pricepeți ce vi se întâmplă. Se prăbușește o lume în jurul vostru, iar voi furați ca apucații la importurile de medicamente, de materiale sanitare și de protecție. O să fiți îngropați cu toată ciordeala în jurul vostru, aliniată ordonat pe ștergare cu briliante, ca faraonii. odinioară Cu toate șpăgile pe care le vărsați în presă și-n influencereala voastră securistică, nimeni și nimic nu vă mai oprește din drumul către mormânt. Sunteți mai tembeli decât violoniștii de pe Titanic:, scrie Victor Ciutcu pe Vorbe Grele.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.