Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu pune punctul pe i, după ce Cătălin Tolontan a fost chemat la DNA: Da' nu se mai revoltă nimeni? Ăla de la DNA nu atentează la libertatea presei?

evelinapauna.ro
ciutacu

Jurnalistul Cătălin Tolontan a anunţat că joi este chemat la DNA pentru a fi audiat ca martor, alături de un alt jurnalist de la "Libertatea", într-un dosar în care a fost reclamat de primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

Victor Ciutacu face o remarcă interesantă de noua citație primită de Tolontan. Dacă atunci când a ajuns la DIICOT, Tolontan a avut sprijin masiv din societatea civilă, acuzând procurorii anti-mafia că atacă libertatea presei, de data aceasta nimeni nu a mai zis nimic, fiind vorba despre procurorii DNA.

Citește și: Șantajul acuzat de primarul Daniel Băluță la un alt nivel. Cătălin Tolontan va fi audiat la DNA

”Da' nu se mai revoltă nimeni că un procuror DNA îndrăznește să-l citeze pe Tolontan, la fel cum a făcut-o și un procuror DIICOT? Doar e aceeași plângere pe care trebuia dată clasare de pe scaun, fără să mai deranjezi omul până la procuratură. Dacă stau să mă gândesc bine, chiar numai o bucată din ea, aia cu șantajul, că grupul organizat s-a clasat la DIICOT. Ăla de la DNA nu atentează la libertatea presei? O fi și el/ea însurat/măritată cu cineva? Unde sunt ONG-urile și jurnaliștii de investigație? A murit subit spiritul civic și protestatar? Mare grijă cu aspacardinele la filtru, că s-a terminat cu șmecheria!

P.S. Oricâte probleme medicale ar avea celălalt ziarist de la Libertatea (sănătate!), martorii nu sunt audiați prin reprezentanți”, e mesajul lui Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.