Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, reacție FURIBUNDĂ, după ce a aflat că-l dă în judecată șefa CSM

ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu are o reacție furibundă, după ce a aflat că șefa CSM, Mariana Ghena, vrea să-l dea în judecată pentru cele spuse de Gigi Becali în emisiunea sa de la România TV. Ciutacu susține că Mariana Ghena se folosește de funcția deținută în Sistem pentru a se răfui cu oameni care nu-i sunt pe plac și arată că ”este a doua oară când mă dă cineva în judecată, după procesul cu Isar, pentru ceea ce spun alții la mine în emisiune. Ce ar trebui să fac, să nu mai invit oameni în emisiune?”.

Citește și: Șefa CSM îl dă în JUDECATĂ pe Victor Ciutacu

”Doamna Ghena are o atritudine absolut năucitoare. Doamnul Becali în efuziunile sale de sinceritate a dezvăluit ce ar fi povestit cu cu verișoara sa Sofica Dumitrașcu, fost judecător la ÎCCJ, între timp decedată, pe vremea când era colegă cu doamna Ghena. Doamna Ghena invocă argumente absolut halucinante pentru că și dacă îl rugam frumos și zelos pe domnul Becali să aducă probe, ce era să facă, să o dezgroape pe verișoara sa decedată? Nu, domnul Becali a povestit ceea ce a discutat cu verișoara sa. Același domn Becali care spunea că doamna Ghena, inițial, nu dorea să-l condamne, pentru că avea copii acasă, dar care ulterior s-a răzgândit și a dat decizie de condamnare.

Pentru că nu are curajul să se răfuiască cu domnul Becali, din varii motive, doamna Ghena se răfuiește cu un cetățean obișnuit și o face într-un mod cât se poate de demonstrativ, pentru că Sistemul din care cu grație face parte, folosește instituția pentru a se legitima. Este un mod de operare, pentru că la fel făcea și Livia Stanciu, care folosea ÎCCJ pentru a se legitima. Au ajuns oamenii ăștia să se considere instituții, fără ei nu mai funcționează statul. Bine că nu e dracului penal, că asta e în civil, că trimitea doamna Ghena dorobanții să mă salte ca pe Rarinca de pe stradă. Așa făcea și doamna Livia Stanciu, care făcea plângeri penale în calitate de președinte al ÎCCJ, deși era dată în judecată în calitate de persoană fizică.

Pe doamna Ghena aș putea să o reclam pentru abuz în serviciu, pentru că se folosește de CSM într-o răfuială personală.

Cred că le pune ceva în apă ăstora de la Galați, că acolo s-au desăvârșit și au venit la București să facă dreptate și frăție. Nu știu ce au în apă sau în ADN, că ajung la București și nu te mai înțelegi cu ele”, a declarat Victor Ciutacu, pentru STIRIPESURSE.

Ciutacu susține că supărarea Marianei Ghena pleacă de la faptul că în emisiunea sa de la România TV a dezvăluit că ea este judecatăroarea care a decis să o bage la ”beciul domnesc” pe Crinuța Dumitrean, fosta șefă ANRP, cea care la momentul respectiv era însărcinată în 8 luni.

”Eu știu de ce are această atitudine. Domnia sa încearcă să se răzbune pentru simplul motiv că a fost în stare să condamne o femeie însărcinată în luna a opta. Mie mi se pare un gest total lipsit de umanitate și asta i s-a părut și domnului Băsescu, cel care a strigat public primul pe subiectul ăsta. Este total lipsit de umanitate, orice ar spune domna Ghena.

O anunț politicos că nu o să reușească să-mi închidă mie gura. Doamna Ghena ar trebui să facă justiția să funcționeze, nu să se războiască cu cetățenii obișnuiți. Doamna Ghena are dreptul constituțional să se adreseze justiției, dar dacă nu mi-a fost mie frică de domnul Băsescu și de Sistemul creat de el, nu o să-mi fie frică nici de doamna Ghena, ca parte a sistemului (...) Doamna Ghena este un exemplu jenant de slugărnicie, pentru că ea este cea a decis să sesizeze CCR pentru OUG 13 și de multă carte ce știe, i-a respins Curtea imediat”, a mai precizat Ciutacu.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.