Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, reacție spumoasă la scandalul de la înmormântarea lui Mihai Șora: Toți proștii au pus botul la vrăjeala progresistă cu iz de telenovelă

victor ciutacu

Victor Ciutacu a reacționat, pe Facebook, în stilu-i caracteristic, la scandalul de la înmormantarea lui Mihai Șora. Slujba de înmormântare a filosofului Mihai Șora a fost marcată de un moment tensionat. Tom Șora, fiul filosofului, a luat cuvântul și a vorbit, timp de trei minute, despre relația cu tatăl său.

Acesta a acuzat-o pe Luiza Palanciuc, soția cu 56 de ani mai tânără a lui Mihai Șora, că a blocat relația dintre el și tatăl său. Un preot a intervenit după trei minute și i-a luat microfonul lui Tom Șora. Slujba de înmormântare a avut loc la Biserica Albă din București.

Reacția lui Victor Ciutacu

"Ce ocazie planetară au ratat grandios #reziștii să se rebranduiască! Îngropăciunea bătrânului patriarh stalinist putea fi un mare hit politic. Venea puhoiul de tefeliști, curgeau actorii-protestatari, aduceau și girafa de la Antipa, băga eMag prețurile-n bernă. Mă rog, dacă tot plătesc o grămadă de neghiobi degeaba, cu un pic de efort și relativă creativitate, scoteau un eveniment BTL care-i arăta drept adevărații oameni noi în politică.

Și, când colo, fiindcă Securitatea a nouă nu-i halește și i-a pus la index, s-a pus lacăt la logistică, multinaționalele au ținut angajații la program, a bătut vântul prin biserică și, capac la toate, a dat și fiul lui Șora drumul la brațe și a dezvăluit, la căpătâiul centenarului, butaforia al cărei actor fără voie a fost eseistul glossy. O bietă marionetă ținută-n geam de o nevastă rapace și infinit mai creativă decât toți proștii care au pus botul la vrăjeala progresistă cu iz de telenovelă...", scrie Victor Ciutacu.

Citește și: Video | Incidente la înmormântarea lui Mihai Șora: Fiul acestuia lansează acuzații grave la adresa soției filosofului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.