Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu S-A NĂPUSTIT asupra ministrului Sănătății după schimbarea conducerii de la Spitalul Universitar din Capitală: 'E o răfuială politică'

ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a catalogat suspendarea din funcția de director al Spitalului Universitar din Bucureşti a Adrianei Nica  ca fiind „o răfuială politică”, întrucât ministrul Sănătății, Victor Costache, urmărea să dețină controlul asupra spitalului, „la fel cum a dorit și la Spitalul Floreasca”

"Îmi pare rău că domnul Cârstoiu a ajuns din nou director la Spitalul Universitar, în urma unei decizii mizerabile și a unei răfuieli politice. Pentru că despre asta este vorba. Doamna Nica, momentan, a fost suspendată din funcție, pentru că nu le dă voie starea de urgență să o demită, dar doamna Nica a fost suspendată din funcție pentru simplu motiv că este partenera de viața a doctorului Oprescu și pentru al doilea motiv pentru că nu noua putere politică și își dorea foarte mult controlul spitalului Universitar, la fel cum l-a dorit și la Spitalului Floreasca”, a declarat Victor Ciutacu, la RTV.

Citește și: Cristian Tudor Popescu, MÂHNIT după restricțiile de circulație anunțate de ministrul de Intere: 'Au înmuiat termenul, s-au temut să nu piardă capital politic'

Directorul Spitalului Universitar din Bucureşti, Adriana Nica, a fost suspendat, duminică, din funcţie. Ministrul Sănătăţii Victor Costache a luat decizia deoarece Nica a luat măsuri cu întârziere împotriva Covid-19. În locul acesteia, la conducerea spitalului va fi Cătălin Cârstoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.