Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Negrescu, apel la responsabilitate privind bugetul

MAE
Victor Negrescu

Fostul europarlamentar, Victor Negrescu, a reacționat la recentele dispute privind bugetul României explicând mizele discuțiilor pe această temă.

"Procedurile sunt clare. Bugetul este propus de Guvern, este discutat de Parlament și ulterior votat în plen. Bugetul reprezintă direcțiile strategice pe care o majoritate parlamentară o dă actului de guvernare. Nu vorbim de cifre abstracte. Este vorba de salarii, de pensii, de indemnizația pentru creșterea copilului, de investiții. Este evident că ne dorim toți să avem bani pentru toate, dar această este menirea dezbaterilor din Parlament. După ce bugetul este aprobat de legislativ, bugetul devine al României fiind expresia dezbaterilor democratice la nivel parlamentar. În acest context, a prelungi discuțiile despre bugetul României reprezintă un risc pentru acțiunile tuturor instituțiilor statului, de la autorități locale până la Administrația Prezidențială, de la Parlament până la Guvern, pentru toate instituțiile, civile sau militare. Nu este în interesul României ca discuțiile politice să continue pe acest subiect. Avem nevoie în această perioadă de mai multă responsabilitate. Ce trebuie corectat, poate fi discutat pentru a fi prevăzut la prima rectificare bugetară." a explicat Victor Negrescu.

Citește și: Rareș Bogdan lansează un atac fără precedent! ‘S-a transformat direct într-o bâtă pe care Liviu Dragnea o folosește’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.