Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Negrescu cere Guvernului să facă o bază de date națională privind românii aflați în carantină/izolare

MAE
Victor Negrescu

Europarlamentarul Victor Negrescu a adresat o solicitare Guvernului României privind necesitatea constituirii unei baze de date naționale, accesibile rapid de către personalul medical, care să cuprindă persoanele aflate în carantină și cele aflate în izolare la domiciliu.

Citește și: Cristian Tudor Popescu, MÂHNIT după restricțiile de circulație anunțate de ministrul de Intere: 'Au înmuiat termenul, s-au temut să nu piardă capital politic'

„Am adresat astăzi o solicitare, ca urmare a informărilor primite de la persoane din domeniul medical, privind necesitatea constituirii unei baze de date naționale, accesibile rapid de către personalul medical, care să cuprindă persoanele aflate în carantină și cele aflate în izolare la domiciliu.

Această soluție ar permite evitarea contaminării personalului medical și gestiunea mai eficientă a cazurilor cu #coronavirus. Există deja exemple în alte state și este o soluție tehnică pe care IT-iștii români o pot implementa rapid. Voi face o solicitare similară și Comisiei Europene privind realizarea unei baze de date la nivel european.

Prin intermediul colegilor din PES activists Romania identificăm probleme pe care dorim să le rezolvăm împreună cu dumneavoastră și autoritățile. Mai multe despre problema semnalată, în documentul atașat”, se arată pe pagina de Facebook a lui Victor Negrescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.