Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Negrescu, după audierile din Parlament: Nu există competențe care se intercalează cu cele ale vicepremierului Birchall

Victor Negrescu

Victor Negrescu, propus ministru delegat pentru Afaceri Europene, a declarat, luni, că nu există competenţe din domeniul său care ar urma să fie preluate de Ana Birchall, propusă în funcţia de vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, menţionând că este convins că vor lucra în echipă, informează agerpres.ro

"În ultimele 6 luni, am avut o colaborare foarte bună cu ministrul de Externe, cu dl. Meleşcanu, şi, cu siguranţă, o să avem aceeaşi colaborare foarte bună şi cu noul vicepremier. Sunt convins că doamna prim-ministru va gestiona aşa cum se cuvine portofoliul fiecăruia. Cel mai important este să lucrăm în echipă şi vom face acest lucru", a afirmat Negrescu, la Parlament, după audierea în comisiile de specialitate. 

El a spus că Ana Birchall va gestiona partea de parteneriate strategice. 

"Din ce înţeleg eu şi a menţionat doamna premier, doamna vicepremier Birchall va gestiona ceea ce înseamnă partea de parteneriate strategice. Acestea sunt reglementate. Există un număr de parteneriate strategice, atât cu parteneri din spaţiul european, cât şi din afara spaţiului european. În acest context, din ceea ce am putut analiza, nu există competenţe care se intercalează sau lucruri care ar urma să fie preluate din competenţele mele de doamna vicepremier. În acest context, cred că vom găsi mijloacele cele mai bune ca fiecare să aibă portofoliul său", a adăugat Negrescu. 

Victor Negrescu, propus ministru delegat pentru Afaceri Europene, a primit luni aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.