Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Negrescu, mesaj dur către comisarului european pentru agricultură: 'Să coboare din turnul de fildeş şi să discute direct cu fermierii'

Facebook/ Victor Negrescu
Victor Negrescu

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a anunţat că a cerut comisarului european pentru agricultură Janusz Wojciechowski, ca reprezentant al grupului anti-european conservator, din care face parte în România şi partidul AUR, „să coboare din turnul de fildeş şi să discute direct cu fermierii şi cu oamenii care trăiesc în mediul rural”.

„Fermierii din toată Europa şi din România au nevoie de sprijinul Uniunii Europene. Am solicitat Comisarului European pentru Agricultură, ca reprezentant al Grupului anti-european conservator, din care face parte în România, partidul AUR, să coboare din turnul de fildeş şi să discute direct cu fermierii şi cu oamenii care trăiesc în mediul rural. Acesta poartă responsabilitatea prezentului eşec şi nu trebuie să le mai impună lucruri fermierilor fără să discute cu ei”, a scris Victor Negrescu, joi pe Facebook.

Eurodeputatul PSD a adăugat că „agricultură fără fermieri nu există!”

„Am solicitat, în calitatea mea de responsabil pentru bugetul european, fonduri suplimentare pentru agricultură şi pentru mediul rural. Am obţinut zeci de milioane de euro, dar necesarul este mult mai mare. Din păcate, nu a existat sprijin suficient pentru acest domeniu! Prin petiţia Sate Româneşti Cu Bani Europeni, recunoscută oficial de Parlamentul European, am expus încă din vara anului trecut doleanţele fermierilor din România. Una dintre cerinţe era ca subvenţiile primite să fie egale la nivel european”, a mai spus Negrescu.

El aa mai precizat că trebuie sprijinită modernizarea agriculturii şi tinerii fermieri.

„Trebuie să sprijinim modernizarea agriculturii şi să-i susţinem mai mult pe tinerii fermieri şi pe toţi cei care trăiesc în mediul rural. Vrem o viaţă decentă pentru fermierii europeni!”, a conchis Victor Negrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.