Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Negrescu: ‘Partidul este pus într-o situație anormală’

MAE
Victor Negrescu

Fostul europarlamentar Victor Negrescu a comentat discuțiile interminabile privind bugetul pentru anul 2019.

Acesta a opinat că nu i se pare normal ca partidul să fie pus în postura să stea să facă calcule pentru Ministrul de Finanțe, acum, în luna februarie.

“Am convenit în interiorul partidului asupra unor principii și unui calendar pentru adoptarea bugetului dar se pare că până la urmă discuțiile se prelungesc. Partidul este pus într-o situație anormală, să facă treaba celor care ar fi trebuit să muncească în acest sens. Alții pentru mai puține lucruri au plecat din Guvern. Cred că trebuia să fie prezentat bugetul conducerii partidului anul trecut", a comentat fostul membru al Comisiei de bugete din Parlamentul European.

"Ministerele trimiseseră bugetele pentru anul 2019 încă din luna septembrie a anului 2018 conform practicilor legale în vigoare. Unii au fost probabil ocupați cu proiectele politice personale și au uitat să își facă temele pentru care au fost puși de partid pe funcții. Acum aruncă cartoful fierbinte în brațele conducerii partidului, din păcate afectând imaginea partidului și a României", a completat Negrescu.

Fostul ministru și-a exprimat speranța că până la urmă Ministrul de Finanțe va avea timp să se ocupe și de viitorul buget european cu ocazia Președinției Consiliului UE, mai ales că acesta a cerut în mod expres să se ocupe personal de acest subiect.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.