Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a devenit apărătorul Diasporei: 'Mă doare stomacul de-atâta minciună'

ponta five 5

Acuzat de adversarii politici că ar fi făcut demersuri pentru blocarea votului din Diaspora la alegerile prezidenţiale din 2014, Victor Ponta a devenit, mai nou, apărător al românilor de peste hotare. Fostul premier comentează situaţia acestora după ce seniorul liberal Mircea Ionescu Quintus a afirmat că românii din străinătate sunt leneşi, pentru că nu s-au înscris în Registrul Electoral pentru a vota prin corespondență la alegerile parlamentare.

Vezi şi: Sfidare din partea celui mai mare senior liberal: De ce sunt considerați leneși românii din Diaspora

"Eu care nu mai am nicio functie pot sa spun adevarul - romanii din Diaspora nu sunt nici lenesi, nici dezinformati - pur si simplu peste 90% dintre ei au alte lucruri mai serioase de facut si prioritati : locul de munca , documentele necesare, scoala copiilor, asigurarea de sanatate , cum trimit bani acasa, samd! Votul si "datoria patriotica sa salveze tara" ii lasa absolut normal ( si de inteles) indiferenti!

Despre vot peste 90% si-au dat seama ca sunt folositi doar ca masa de manevra cand vrea Sistemul sa inventeze o explicatie cat de cat plauzibila pentru frauda din 2009 si "minunea" din 2014! In rest poate spune cineva sincer din Diaspora ca a castigat ceva din faptul ca au fost alesi Basescu in 2009 si Iohannis in 2014?!? Sa fim seriosi - nici nu am intrat in Schengen, nici nu s-au ridicat vizele de SUA, nici nu ii apara nimeni pe romanii din Marea Britanie, nici nu au numit tehnocratii ambasadori sau consuli mai buni care sa rezolve problemele oamenilor ( Titus Corlatean e singurul care a redus drastic toate taxele consulare pentru romani in 2014 si s-a ales cu un dosar penal)/ despre faptul ca in 2016 tratam Republica Moldova cu acelasi interes de parca ar fi Patagonia nu are rost sa mai vorbim!

La Parlamentarele din Decembrie 2016 Sistemul nu are nevoie de voturile din Diaspora - au alta varianta mai simpla sa ramana tot Ciolos si tehnocratii la guvernare/ asa ca daca voteaza 3000, 300.000 sau 3 milioane nu conteaza - PNL a votat in unanimitate ( alaturi de "comunistii" de la PSD) ca oricate voturi sunt tot 4 deputati si 2 senatori se aleg", scrie Ponta pe Facebook.

Vezi şi: PNL îi cere lui Cioloș modificarea Legii electorale. Ce îi cer liberalii imperativ

Fostul premier în atacă şi pe deputatul PNL Ovidiu Raeţchi, despre care spune că va fi propus din nou de PNL românilor din Diaspora.

"Fac un pariu - candidat la Camera Deputatilor in Diaspora din partea PNL va fi o caricatura de om pe care l-am pus Crin si cu mine scarbiti pe lista in 2012 din cauza insistentelor lui Dan Voiculescu ( ne-a spus ca e baiatul lui , "valetul" lui care ii duce geanta si ii scrie hartiile)- si care dupa condamnarea Lui Voiculescu a sarit "principial" in barca PNL !?!? Nu-i asa ca trebuie oamenii din Diaspora sa vina la vot sa voteze candidatul PNL ca sa scape tara de Voiculescu!?!? Si lista o putem completa cu alti impostori notorii.

Ca sa il plagiez pe Andries : "ma doare stomacul de-atata minciuna/ si la farmacie n-au nimic zau/ .... Zambeste maine va fi mai rau"!!!", mai scrie Ponta.

Vezi şi: Adrian Năstase, atac la românii din diaspora: 'Au dispărut indienii'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.