Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a 'explodat' după ce Dăncilă a făcut o serie de greșeli: 'Nu este vina sa că nu poate să se exprime corect și coerent când face declarații'

Inquam Photos / Octav Ganea
victor ponta pro romania

Premierul Viorica Dăncilă, aflată, vineri, în vizită în judeţele Bacău şi Neamţ, a făcut o serie de greşeli în timpul declaraţiilor de presă, dar şi în discuţiile avute cu oficialii Administraţiei Naţionale ”Apele Române”. În timp ce inspecta lucrările la obiective de apărare împotriva inundaţiilor, Dăncilă a spus, printre altele: ”Ne-am trezit dintr-o dată cu ţara cu mii de calamităţi, cu multe aluviuni şi cu multe probleme create datorită intemperiilor vremii”. Fostul premier Victor Ponta a reacționat imediat pe pagina sa de Facebook.

„EDUCATIA - este cel mai important domeniu in care Romania pierde competitia cu alte tari si in care faci pasi inapoi in loc sa mearga inainte! Trebuie insa sa ai modele pozitive pe care oamenii sa le urmeze - nu sa promovezi incultura si incapacitatea de a te exprima !

Nu vorbesc doar de salariile pentru profesori, de scoli modernizate si de manuale inteligente - ma refer la modul in care promovam incultura si lipsa de educatie , la faptul ca le consideram ceva de laudat si apreciat ca fiind “romanesc”!!! Ceea ce este o oroare si o greseala fundamentala!

CTP, ieșire controversată după arestarea Elenei Udrea: 'I-aș fi spus mai bine să ia un copil în leasing'

Cum poti sa faci o campanie de Propaganda care sa laude Premierul ca vorbeste la Bruxelles in limba romana ca sa le arate ea la europeni ce “tare” este?!?! Engleza si franceza sunt limbile de lucru ale UE si avem un premier care a stat 8 ani la Bruxelles fara sa o invete pe niciuna! Cum poti sa pui guvernarea tarii in mainile unei persoane care , atunci cand nu citeste, se exprima in limba romana mai rau decat un elev de gimnaziu?!? Cum poti sa fi Presedintele PSD si sa nu participi la reuniunile trimestriale ale liderilor PES pentru ca nu intelegi ce se discuta si nu poti avea discutii informale?

Am intrat in politica si in PSD ascultandu-l pe Adrian Nastase vorbind la Paris sau la Washington la fel de bine ca si la Bucuresti / am fost mandru ca in Plenul Adunarii Generale a ONU sau al Consiliului European am avut posibilitatea sa vorbesc in engleza si franceza , iar la Roma sau la Madrid am fost laudat pentru faptul ca romanii sunt atat de talentati si capabili sa invete atat de repede limba tarii in care traiesc!

Nu este vina Vioricai Dancila pentru discursurile de un populism gretos pe care le citeste in sedinta de Guvern sau in plenul Parlamentului / nu este vina sa ca nu poate sa se exprime corect si coerent cand face declaratii ( cum este cazul in ceea ce puteti sa incercati sa cititi mai jos) / ganditi-va cat de putin il intereseaza Educatia pe cel care a promovat-o in acesta functie - si cat de ticalosi sunt cei care ii iau banii si functiile sa o laude in public ( in timp ce rad si o batjocoresc in privat)!

Pentru mine si pentru PROROMANIA este evidenta prioritatea nr 1 pentru Romania = EDUCATIA!”, este comentariul postat de Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.