Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a LUAT FOC după ce Orban l-a ATACAT privind alegerile în două tururi pentru primari: Argumente STUPIDE. Bate câmpii

Facebook
victor ponta

Liderul PRO România, Victor Ponta, a luat foc după ce, astăzi, premierul Ludovic Orban a avertizat că dacă președintele României ar fi fost ales în două tururi, șefi de stat pe baza primului tur de scrutin ar fi fost Victor Ponta și Adrian Năstase.

"Daca tacea - Orban ramanea! In loc sa guverneze tara tot bate campii despre subiecte interesante doar pentru politicieni ! Despre proiecte de guvernare, masuri economice, salarii, pensii, fonduri europene, mediu, sanatate, educatie, autostrazi ... NIMIC!

Citește și: După ce a descoperit că românii sunt LENEȘI, ministrul Muncii anunță RESETAREA ANOFM: A fost o perioadă de congrese

 

Cu argumentele lui stupide si ipocrite tocmai ma convinge ca e mai bine intr-un tur! Pai a fost mai bine cu Basescu decat cu Nastase??? ( despre Iohannis nu ma promunt eu ca sunt subiectiv)!

Sa inteleg ca Statele Unite ale Americii sunt nedemocratice pentru ca isi aleg Presedintele dintr-un singur tur? Ludovic - ia o pauza!

Ludovic Orban tot plimba subiectele politice si se incurca in minciuni si prostii / oare de ce nu guverneaza??? Poate pentru ca nu este in stare?", scrie Ponta pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.