Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a răbufnit: Ea e femeia pe care o urăște cel mai mult

pontaPSD

Victor Ponta are dosare la DNA, dar nu Laura Codruța Kovesi e femeia pe care o urăște cel mai mult. Monica Macovei ocupă primul loc în topul fostului premier. Macovei e cea care a cerut Baroul București retragerea dreptului de a profesa ca avocat, iar Ponta nu poate uita nici criticile vehemente ale actualului europarlamentar.

Fostul președinte al PSD a acuzat-o, de-a lungul timpului, de trădare de țară pe Macovei și a dat și câteva exemple care, în opinia sa, sunt adevărate probe. Ponta vine cu mai multe detalii și lansează acuzații la fel de dure la adresa lui Macovei.

”Cel mai mare rau pentru orice tara il reprezinta tradatorii (sau "cozile de topor" cum se spune popular). Acei cetateni ai sai care au fost pregatiti, sprijiniti, platiti ca sa faca rau din interior, sa distruga, sa spuna si sa faca ceea ce adversarii din afara nu vor sa isi murdareasca mainile facand ei direct!

Citește și: Thalia a pățit-o: A fost DEZBRĂCATĂ de fani, pe scenă / VIDEO

Monica Macovei este un prototip pentru "cozile de topor" ale Romaniei - mereu bine platita si sprijinita, lipsita de orice rusine sau remuscare, denigrator profesionist al Romaniei, "implantata" in organizatii neguvernamentale care luptau impotriva Romaniei, apoi devenita ministru si europarlamentar (chiar ma uit cum ii numeste acum "penali" pe Basescu si pe Blaga care au facut-o ministru si apoi i-au dat postul de europarlamentar. Ei au promovat-o crezand ca o vor folosi doar ei ca arma impotriva adversarilor politici si iata ca acum culeg ce au semanat. Acum Macovei si-a gasit un nou loc langa Klaus Iohannis pe care insa il sprijina "conditionat", cat timp si doar in momentele in care acesta este "disciplinat" si nu creaza probleme "Stapanilor" din afara!

Citește și: Google a lansat primul său smartphone: Cum arată și ce poate Pixel / VIDEO

Daca urmariti actiunile ei din ultimii 20 de ani, toate au afectat direct interesele fundamentale ale Romaniei pentru a favoriza pe cineva din afara:

1. Avocat la CEDO impotriva Statului Roman pentru retrocedarea "Codex Aureus" de la Alba Iulia (cea mai valoroasa opera istorica aflata in tara noastra);

2. Activista in Fundatiile lui George Soros care au pus stampile negative Romaniei in mass-media internationala;

Citește și: ȘOC în trailerul Pirații din Caraibe: Dead men tell no tales! Johnny Depp a fost scos din clip / VIDEO

3. Ministru al Justitiei care a sustinut introducerea in cadrul Legii 247/2005 a tuturor textelor prin care s-au retrocedat scoli, spitale, institutii publice, paduri, dar si opere de arta etc. Pana in 2012 bunuri imobile si mobile de circa 4 miliarde de euro fusesera transferate in proprietatea unor persoane care nu au cetatenia romana;

4. Europarlamentar care a militat permanent pentru pastrarea MCV si oferirea de argumente si sprijin pentru tarile care refuza acceptarea noastra in Schengen;

5. Premii internationale pentru "binele" facut societatii romanesti si "popularitatea" sa (desi singura data cand a candidat direct la o functie in 2014 a primit de la cetatenii Romaniei mai putine voturi decat Elena Udrea)!

Citește și: VIRALUL anului în lume: Ce au făcut peștii când pescarii au vrut să-i prindă / VIDEO

Si exemplele pot continua pe multe pagini - si din pacate Macovei a "recrutat" si alte persoane cu aceeasi mentalitate pe care le-a promovat in Guvernul Tehnocrat si in alte institutii!

Acum insa cred ca Romania poate si trebuie sa isi dezvolte anticorpi sociali si juridici fata de aceste "cozi de topor"! Si 11 Decembrie este un pas important pe acest drum.”, e mesajul lui Victor Ponta.

Citește și: ȘOCANT Cinci tineri au violat, în București, o fetiță de 13 ani, în parc: Rudele fetei dau vina pe ea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.