Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a spus totul la Antena 3: SPOVEDANIA publică a fostului premier

Victor Ponta a făcut un soi de spovedanie publică la Antena 3. El a povestit tot ceea ce i s-a întâmpla din momentul în care a luat decizia de a demisiona, până la alegerile locale de pe 5 iunie. Ponta zice că a aflat de la Gabriel Oprea cu câteva zile înainte de a-și da demisia, în noiembrie 2015, că vor urma ample manifestații de stradă. ”Ce era să facă, să scoatem jandarmii, să ne batem pe străzi?”, a spus Ponta la Antena 3.

După ce DNA i-a făcut dosar penal, fostul premier s-a temut că și-a pierdut popularitatea. ”M-am gândit că nu o să mai pot ieși pe stradă, că o să mă bată lumea cu roșii.”, a mai zis deputatul PSD.

”Nu cred că voi trece peste momentul Colectiv nici peste 30 de ani. Nu sunt frustrat, am o mânie. Eu știu că Guvernul nu a avut nicio vină.”, a mai detaliat fostul premier.

Citește și: Jurnalist Antena 3 : “Nesimtire si aroganta fara margini”

Victor Ponta a comentat situaţia în care se află PNL după scorul dezastruos de la alegerile locale. Fostul premier apreciază că atât co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, cât şi preşedintele Klaus Iohannis sunt desprinşi de realităţile României.

''Eu sunt mai liberal decât Blaga, hai să fim sinceri. Nu mai vorbesc de Tăriceanu care chiar e liberal. Domnul Blaga îşi face jocul domniei sale acolo. Doamna Gorghiu şi cu domnul Iohannis, cu tot respectul posibil pe care îl merită, sunt doi oameni care trăiesc total în paralel cu ceea ce se întâmplă în România. Ieri au fost alegeri, cu nişte rezultate semnificative şi domnul Iohannis este într-o vizită, cu tot respectul pentru statul Luxemburg, care e mai mic decât Sectorul 1. Nu ştiu ce face în Luxemburg. Doamna Gorghiu care ieri nu a apărut la televizor - am fost şi eu lider de partid, am stat lângă lideri de partid, câştigi, apari mai vesel, pierzi, apari mai trist - dar să dispari nu am auzit niciodată'', a spus fostul premier Victor Ponta.

Citește și: Vasile Blaga se laudă cu REUȘITA PNL de la alegeri: Avem peste 1.000 de primării

Victor Ponta a vorbit despre DNA si alegerile locale.

"Eu nu confund justitia cu acuzarea. Spun doar ca ieri s-a vazut ca oamenii nu cred in foarte multe dintre acuzatii. Acolo unde cred, cum a fost in Sectorul 5, domnul Vanghelie a iesit pe locul 3. Probabil ca oamenii din Sectorul 5 au crezut de ce a fost acuzat Marian Vanghelie", a zis Victor Ponta.

Citește și: SUA trimit una dintre cele mai redutabile arme la Constanța

Intrebat daca da de inteles ca DNA comite abuzuri, premierul a zis: "Eu spun un singur lucru: sincer sa fiu, mi-as dori sa nu dam apa la moara celor care ieri au luat bataie. Rezultatul de ieri are alte criterii decat cele pe care le vedem in propaganda oficiala si pe care le sustin si oameni care nu ar trebui sa se implice in jocul politic".

"Sunt acuzat pe nedrept, dar nu sunt singurul din lumea asta. Eu ma duc in justitie", a adaugat premierul.

Citește și: Un nou SCANDAL la PRO TV: Totul a plecat de la finala la 'Ferma Vedetelor'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.