Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta anunță APOCALIPSA: Ce urmează să i se întâmple lui Liviu Dragnea și ce începe după 1 ianuarie

ponta dragnea

Victor Ponta prevestește apocalipsa în România! Fostul premier prevede un haos fiscal, după 1 ianuarie, ca urmare a modificării Codului Fiscal.

Rămas simplu deputat, Ponta anticipează căderea lui Liviu Dragnea, pe modelul deja brevetat în PSD.

Citește și: Previziunile s-au adeverit: Cine ar putea face plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu

”Pe 1 ianuarie o să înceapă un haos fiscal pe care România nu l-a mai văzut de câțiva ani. Dragnea a dat bani ca să se pozeze cu Trump, la restaurant. Și Mircea Geoană, și Adrian Năstase, și eu am avut această obsesie: să ducem PSD spre Europa! PSD e un partid extrem de loial liderului. Până când liderul pierde. Fie pleacă așa cum am plecat eu, fie e înlocuit printr-un proces extrem de dureros. Liviu Dragnea a primit mesajul SUA și în privat, dar nu a vrut să înțeleagă. Puterea nu o exercită PSD, ci un grup de oameni în frunte cu Dragnea. Mesajul Departamentului de Stat era pentru Dragnea. Nu trebuia un răspuns din partea Parlamentului.

Ducem la comisia SRI tot felul de bandiți, de interlopi, care, în mod normal, ar trebui duși la pușcărie. E un haos din care toți avem de pierdut.”, a spus Victor Ponta la Digi 24.

Citește și: Lovitură de proporţii în Europa cu implicaţii MAJORE în România: Afacere de miliarde în Marea Neagră – o mare bancă îşi DISTRUGE concurenţa .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.