Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta anunță 'bătălia între David si Goliat': Dăncilă și echipa ei de trădători îl sabotează pe Mircea Diaconu

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta

Liderul Pro Romania a transmis sâmbătă, după ce actorul Mircea Diaconu și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale, că forțe financiare și politice s-au unit împotriva acestuia pentru că este singurul candidat care poate să-l învingă în turul 2 pe Klaus Iohannis.

„Ii urez succes lui Mircea Diaconu in Alegerile Prezidentiale- il voi vota convins fiind ca poate fi un Presedinte “ALTFEL” decat am avut pana acum.

In aceste Alegeri Mircea Diaconu este singurul contracandidat cu sanse adevarate in batalia cu Klaus Iohannis/ din acest motiv Dancila si Echipa de tradatori si blatisti din jurul ei il saboteaza / din acest motiv Antena 3 i-a interzis sa mai apara la televiziunea lor/ din acest motiv toate fortele politice si financiare s-au unit contra lui!

Fara tradarea si sabotajul Vioricai Dancila si a stapanilor ei cu siguranta turul al doilea al Alegerilor Prezidentiale ar fi fost o adevarat competitie ( nu un blat - cum se doreste) / dar eu cred si sper ca alegatorii romani sa nu se lase manipualti, cumparati sau speriati de cei care se lupta impotriva a ceea ce reprezinta Diaconu / sa vina sa voteze conform interesului nostru ca societate de a schimba lucrurile care merg prost!

Echipa ProRomania l-a sprijinit pe candidatul independent Mircea Diaconu pentru strangerea semnaturilor - si il va sustine in continuare in aceasta batalie intre David si Goliat!”, a scris Ponta pe Facebook.

Citește și: Alexandru Cumpănașu lansează noi informații despre rețelele de prostituție din Bari: 'Halucinant modul de organizare. Era aproape perfect'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.