Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta anunţă că Pro România va avea un candidat la prezidenţiale: 'Eu îl voi susţine'

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta microfoane

Deputatul Victor Ponta a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă la Galaţi, că partidul Pro România va avea un candidat la prezidenţiale pe care el îl va susţine, precizând că nu el va fi acela. "Pro România, proiect pe care l-am lansat alături de oameni pe care îi vedeţi în jurul meu, va avea un candidat la prezidenţiale, pe care eu îl voi susţine, deci nu eu, ca să nu fie de nevoie de precizări. Nu eu, ci cineva pe care eu îl voi susţine", a spus Victor Ponta.

Fostul premier şi lider al social-democraţilor a mai spus că nu se va întoarce în PSD, deşi 95% dintre membrii şi votanţii PSD îi sunt prieteni. "95 la sută dintre membrii şi votanţii PSD îmi sunt în continuare prieteni, sunt oameni alături de care am făcut lucruri bune şi cărora eu le sunt recunoscător şi care înţeleg că Dragnea nu este egal PSD. Dragnea a venit de la PD, a confiscat PSD-ul şi va pleca, să sperăm, înainte de a distruge PSD-ul", a afirmat Ponta, conform Agerpres.

Victor Ponta s-a aflat miercuri la Galaţi, unde a participat, alături de Daniel Constantin şi Sorin Câmpeanu, la o întâlnire zonală a partidului Pro România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.