Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta arată adevărata față a PNL: 'Arată tocmai neseriozitate, demagogie și incompetență'

Pro Romania
Victor Ponta

Liderul PRO România, Victor Ponta, critică din nou guvernul condus de Ludovic Orban. El susține că deciziile guvernanților din Comisia de Agricultură a Camerei Deputaților arată demagogia lor.

Citește și: Deputata exclusă din PSD 'dă de pământ' cu Dăncilă: 'PSD a ajuns în această situație din cauza unui slab management politic și a incapacității conducerii'

„Ieri, la Comisia de Agricultura a Camerei Deputatilor, a fost discutata propunerea legislativa initiata de 4 parlamentari PNL: 1. Reducerea TVA de la 19% la 16%. 2. Reducerea TVA la alimente de la 9% la 5%.

ProRomania este gata sa voteze pentru aceste modificari fiscale - insa Guvernul “Orban” tocmai a trimis ieri un punct de vedere pentru respingerea proiectului initiat de parlamentarii PNL! Guvernarea tarii presupune seriozitate si profesionalism! Situatia de ieri de la Comisia de Agricultura arata tocmai neseriozitate, demagogie si incompetenta! Iata de ce parlamentarii ProRomania au refuzat sa voteze pentru investirea Guvernului PNL - “Orban”!”, a precizat Victor Ponta pe Facebook.

Citește și: Spitalul Regional de Urgență Cluj, tot mai aproape de realitate. Ministerul Sănătăţii a transmis cererea de finanţare

Atitudinea fostului premier față de guvernul condus de Ludovic Orban nu este una singulară. La începutul acestei luni Victor Ponta atrăgea atenția asupra înlocuirii cadrelor de la PSD cu cele de la PNL: „Noi vom sprijini o guvernare care face impozitare diferențiată, un nou sistem de pensii, o schimbare administrativă. Cei de la PNL au spus că nu fac acest lucru, cumva e domnule, o să plece cei de la PSD, se așază ei pe locuri și e totul ca înainte”, a explicat liderul PRO România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.