Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta are susținere la Bruxelles: Conflictul politic nu aduce bunăstare

ponta ue

Premierul Victor Ponta are parte de susținere puternică la Bruxelles! Preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni a spus, la Budapesta, că trebuie respectată decizia democratică a Parlamentului României şi că Victor Ponta merită să rămână premier.

Serghei Stanişev a spus că măsurile economice luate de Victor Ponta îl califică să conducă în continuare Guvernul României.

"Sunt destul de îngrijorat de aceaste tensiuni politice. Parlamentul a respins moţiunea de cenzură. Iar aceasta este o procedură democratică care trebuie respectată. Confirmă legitimitatea muncii Guvernului", a spus Serghei Stanişev.

"Am fost impresionat să realizez că Guvernul a luat această măsură curajoasă de reducere a TVA-ului pentru alimente, drastic, cu 15%. Asta contează de fapt pentru oameni. România are cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană în primul trimestru al acestui an, ceea ce este impresionant. Conflictul politic nu aduce bunăstare şi beneficii oamenilor. Ar trebui să existe un dialog între putere şi opoziţie", a mai spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.