Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, atac INCENDIAR la adresa lui Orban: îl lovește cu propriile arme

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că liderul PNL și premier, Ludovic Orban, își contrazice toate acțiunile din opoziție. În 2017, Orban a depus un proiect de lege pentru a se interzice traseismul politic, iar acum, la conducerea PNL, racolează parlamentari pe bandă rulantă.

Citește și: Anticipate pe 14 iunie, simultan cu alegerile locale: variantă avansată de Orban + calendarul prezentat de șeful PNL / VIDEO

”Ah - eu astept sa votez proiectul de lege propus de Ludovic Orban in 2017 prin care se interzice traseismul politic si parlamentarii traseisti isi pierd mandatele!

https://m.adevarul.ro/…/pnl-depune-proiect-lege-…/index.html

Probleme sunt urmatoarele :

1. Ludovic Orban face la guvernare exact invers decat spunea cand era in Opozitie ( vezi si cazul alocatiilor pentru copii) / si va face maine invers decat spune azi - eu nu l-am crezut niciodata ( daca dvs il mai credeti bine va face ca va pacaleste)

2. Ludovic Orban tot racoleaza parlamentari pe care ii rasplateste cu functii si avantaje guvernamentale - cu ce este mai bun decat Dragnea? ( un parlamentar care pleaca de la Putere in Opozitie il cred ca are o problema de principiu - un parlamentar care pleaca din Opozitie la Putere are doar o problema personala de rezolvat)

3. Ludovic Orban si PNL tot strang parlamentari ca sa isi mareasca majoritatea si controlul in Parlament- inseamna ca toata discutia despre Alegeri Anticipate este praf in ochi - sa nu mai pierdem timpul!”, scrie Victor Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.