Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, atac virulent la adresa lui Iohannis: 'Nu cred că şi-a oprit week-end-ul pentru tragedia de la festivalul SAGA'

Captura foto Antena 3
Victor Ponta

Victor Ponta a reacţionat, duminică, la România TV, în condiţiile în care doi tineri au murit din cauza unei supradoze de droguri la festivalul SAGA din Bucureşti. Fostul premier susţine că protejarea tinerilor ar trebui să fie o prioritate pentru statul român şi a criticat faptul că preşedintele Klaus Iohannis nu avut nicio reacţie în cazul acestei tragedii.

„Am fost singurul care a reacţionat în faţa unei tragedii. Am copii, trăiesc în Bucureşti. O tragedie nu e un accident. S-a întâmplat o dată la 100 de ani să existe droguri la un festival.

Nu mă aşteptam să ia poziţie domnul Iohannis. S-a întâmplat o tragedie la Colectiv. A ştiut imediat. Corupţia ucide. A cerut demisii. Nu vreau să fie cineva cinic şi fără inimă cum a fost domnul Iohannis atunci.

Problema drogurilor nu o chestiune care s-a întâmplat o dată la un festival, e un fenomen.

Trăiesc în Capitală, am copii care îmi povestesc. În toate liceele din oraşele mari, din Bucureşti, Cluj, Timişoara, în şcoli, la evenimente există reţele şi n-am auzit pe nimeni să spună că politica statului român e să ne protejăm tinerii sau să arestăm cât mai mulţi traficanţi.

Nu cred că domnul Iohannis şi-a oprit week-end-ul pentru tragedia de la festivalul SAGA”, a declarat fostul premier Victor Ponta, la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.